The only real luxury is time… and a new watch!

Ik ben helemaal gek van Casio horloges (jeugdsentiment), heb er al een paar in mijn eigen collectie. Maar ik heb er nu een nieuwe bij. Deze heb ik besteld bij Lucardi. Het voordeel van Casio, je kan deze zelf op een eenvoudige manier op maat maken. Ik heb niet de smalste polsen, dus dan is dat we erg handig! Ook shop ik daarom graag bij de mannen horloges. Het leuke is dat Casio de laatste tijd ook weer nieuwe modellen maakt. Ik heb een look gemaakt, waarbij dit Casio horloge in combinatie met de armband erg goed passen! Ik durf veel prints met elkaar te combineren. En ook stijlen. Dus een stoer horloge met een mooi verfijnde, vrouwelijke armband. ‘Eigenlijk gaat het er niet om WAT je draagt, maar HOE je het draagt.’ Dat is mooi MODE-MOTTO!

Over maten gesproken, gelukkig paste dit armbandje me wel, maar Lucardi verkoopt dus ook verlengstukjes voor armbandjes of enkelbandjes. Dit vind ik dus echt super goed! Dus kun je toch items uit de collectie shoppen en iets groter maken met dit handige verlengstuk! Ook ideaal dus voor een enkelbandje!

Ook heeft Lucardi ringen, ik heb best dikke vingers, dus ik kan bij de dames de maat 20mm goed dragen. Of ook met ringen kijk ik bij de mannen. Zo heb ik bijvoorbeeld heel internet afgezocht voor een zegelring, deze heb ik eindelijk hier bij Lucardi gevonden in mijn maat, ook in 20mm! Weet je niet wat je ringmaat is? Lucardi heeft daar iets slims op bedacht. Ze hebben namelijk een app gemaakt waarmee je erachter komt wat je ringmaat is.

Ondertussen zie ik nog meer dingen op de site, die ik leuk vind en ondertussen alweer besteld heb! … die kun je zien bij mijn looks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *