Mart Visser laat diversiteit zien!

Mart_Visser

Een kijkje achter de schermen

Mart_Visser_Danielle_3

Mart_Visser_Danielle_1

Vorige week was ik backstage bij de shoot van de nieuwe Mart Visser collectie en op die dag was Danielle van Grondelle. Ik mocht dus al door de collectie heen en zien wat Mart met zijn team nu weer voor moois heeft gemaakt. En weet je? Heel gaaf om te zien dat Mart nu voor het eerst voor 2 modellen kiest in zijn campagnebeeld. Janouk met maat 36 en Danielle met maat 44, dat is toch hoe het zou moeten? Wel grappig want ik heb met Janouk, jaren geleden ook een size diversity shoot gedaan, samen met Mayra.

De hele collectie is van maat 34 t/m maat 48. Erg goed dat ze deze hele size range hebben. Hiermee bedienen ze de grootste groep vrouwen. De shapes zijn perfect voor de meeste vrouwen. Binnenkort het resultaat te zien op SHNS.

Even samen met Danielle op de foto (het was bloedheet die dag, vandaar mijn outfitje)
Mart_Visser_Danielle_2

Vol trots dat Danielle ook hiervoor het gezicht wordt, en dat was ook de reden waarom ik geïnterviewd werd voor SBS shownieuws. Ik weet niet of het interessant genoeg is, misschien hebben ze mij er wel uitgeknipt. Het ging erom dat Danielle door mij, plus size model is geworden. (lees artikel over danielle hier)

Nieuwsgierig? Vanavond is het volledige interview te zien bij Shownieuws SBS6 in de late editie (22.30), inclusief een kijkje achter de schermen van de nieuwe collectie!

Achter de schermen, toen ik geïnterviewd werd voor Show nieuws.
Mart_Visser_SBS6

Danielle over haar leven als plus model, leven in NYC
Mart_Visser_SBS6_1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *