You can swim with us!

Forever21_swim

My swim favorites!

I love the swim wear at Forever 21… And a great statement swimsuit… “You can swim with us!”
You can shop from today till 12th of June, 20% discount on everything at Forever 21 with code F21VIP20. (not the items on sale)

These are my favorites
Forever21_swim_1

Generic NL 468 x 40

2 Comments

 • Hoi Edith,

  Mooie website heb je met een goede positieve missie! Ik deel een aantal van jouw blogs in de Miss Natural Summer Detox omdat dit heel mooi past. Quote;

  “Hoe comfortabel voel jij je op het strand in weinig omhullende kleding? Zit je lekker in je vel of ben je onzeker en kijk je al weer uit naar de meerdere laagjes look van het najaar? Je hoeft echt geen maat 38 te hebben om te genieten en jezelf zeker te voelen op het strand in een bikini, tankini of badpak. Ik zie elke zomer genoeg hele mooie vrouwen in verschillende vormen. De vrouwen die ik het mooist vind, zijn de vrouwen die vol zelfvertrouwen zijn en dit ook uitstralen. Die niet onzeker lopen te sjorren aan hun kleding, met hun hoofd naar beneden lopen of verhullende doeken dragen (alhoewel ik een mooie pareo of tuniek wel stijlvol vindt). Deze vrouwen lachen met opgeheven hoofd, genieten zichtbaar en spelen op het strand.

  Graag help ik je om met ditzelfde gevoel de zomer van 2016 in te gaan. Zeg maar het ‘dit is jouw zomer’ gevoel. Want het is toch zonde om niet volop te genieten van het leven?”

  Wellicht vind je het leuk om deel te nemen aan het partner programma hiervoor.

  Met natuurlijk een groet,

  Eva van Zeeland – Miss Natural

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *