Mayra X Stedelijk

MayraXStedelijk_2

Self love

MayraXStedelijk_1

Vorige week was ik bij de opening van de Mayra X Stedelijk audiotour. Mayra de Wilde was benaderd door het Stedelijk museum om een selectie te maken van haar favorieten en daarbij een audiotour te maken. Waarom ze bepaalde werken heeft uitgekozen en daarbij mooie persoonlijke verhalen en de muzikale sfeer maakt het helemaal af. Wow, wat was ik onder de indruk. Niet alleen vanwege deze mooie samenwerking, maar ook om een grote, sterke groep mensen bij elkaar te zien. Veel vrouwen die samen met mij zich inzetten voor self love, body positive en diversiteit in de mode! Een ware self love-reunion!

MayraXStedelijk_3

Mayra
Trots ben ik op Mayra, ik ken haar al heel wat jaartjes en we hebben ook veel samengewerkt. Zij als model, ik als stylist. Later zij als journalist en we hebben ook al heel vroeg al zitten brainstormen over modellen in de media in andere maten. Zij heeft mij ook wel (on)bewust een schop de goede richting gegeven bij het starten van SHNS.

Als ik dan het verhaal van Mayra ken en ook nogmaals via deze audiotour hoor, denk ik gelijk aan mijn eigen leven. En wil ik er graag over schrijven. Dus binnenkort een verhaal over mijn eigen selflove! Selflove inspireert… zo is Josine ook geïnspireerd door deze mooie audiotour van Mayra. Lees het verhaal van Josine hier!
Zo ontstaat er een ware selflove-club.

Spread the love!! Tot en met 9 juni 2017 is de audiotour van Mayra in het Stedelijk Museum te beluisteren en zien. Als je ‘Mayra’ noemt bij de kassa mag je gratis naar binnen.

Dit zijn mijn favorieten die in de tour van Mayra voorkomen.
MayraXStedelijk_4

MayraXStedelijk_5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *